Шукати в цьому блозі

неділю, 23 січня 2011 р.

ВГО «Ідея Нації» Акт Злуки відзначила на Софіївській площі


22 січня 2011 року об 13:00 ВГО «Ідея Нації» розпочала збір біля Михайлівського золотоверхого собору, щоб організованою колоною рушити на Софіївську площу, де о 14:00 було заплановане віче присвячене 92 річниці Акту Злуки.

Тому розгорнувши свої знамена, ми почали рухатися в сторону пам’ятнику Б. Хмельницького, де нас мали чекати побратими, які прибували із різних куточків України, а саме: Львівської, Чернігівської, Тернопільської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Хмельницької і навіть представники з Кубані.

Йдучи прямо до місця проголошення Соборності Української Держави, нас несподівано зупиняють якісь молодики, що взяли півкільцем місце перед сценою. Звичайно ми спочатку подумали, що це якесь непорозуміння, але як виявилось, перед самою сценою можна проходити тільки тим – у кого є прапори з надписом «Батьківщина», отакої! Так виявляється проводиться урочистий захід тільки для певної політичної сили, котра в цей день зайняла площу – на якій 92 роки тому проголосили об’єднання усіх українських земель під жовто-блакитні знамена. Звичайно з таким сценарієм ми не були згідні, але влаштовувати бійку із хлопцями в шкіряних курточках не мали наміру – бо розуміли, що це зараз прокрутять по всій Україні і покажуть як у Києві на історичній площі «святкували» День Соборності.

Сьогодні, у цей Великий для українців День, усі наші побратими зрозуміли, що в Україні і надалі іде політична гра – хто ж буде владою, а хто «опозицією». Для нас, молодих націонал-патріотів, таке відношення до рідної історії зі сторони «професійних політиків» є не припустимим.

Тому на Софіївській площі Головним Проводом ВГО «Ідея Нації» було вирішено взяти участь лише в спільній молитві(яку провадили усі церковні конфесії окрім УПЦ(МП). А коли на урочисту сцену вийдуть «політичні діячі» ми рушимо організованою колоною до Золотих Воріт, таким чином урочисто завершимо 92-річницю Акту Злуки.

Слава Україні! Героям Слава!

Змагатимеш до посилення сили, слави, багатства і простору Української Держави.

Учасники подій, відзначення 92-річниці Дня Соборності України

Немає коментарів:

Дописати коментар