Шукати в цьому блозі

суботу, 10 жовтня 2015 р.

Політичним опонентам Остапа Стахіва та Української республіканської партії здають нерви

Як відомо, Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів йде на посаду міського голови міста Винники а також очолює список команди Української республіканської партії до Винниківської міської ради.
Політичні опоненти відчувають силу з якою йде Остап Стахів та команда Української республіканської партії на вибори та переважаючу ідею і підтримку з боку виборців, тому всіма методами, іноді зовсім підлими, стараються нашкодити Остапу Стахіву і організації. Роблять всякого роду провокації, паплюження, наклепи, поширюють неправдиву інформацію, замовну аналітику і замовні соціологічні опитування. Прикро, що кандидати на посаду міського голови та кандидати в депутати втратили будь-яку людяність та повагу, а діють заради власного збагачення та власної вигоди.
Зокрема сьогодні трапився випадок, коли у місті Винники появилися плакати із надписом: «Бог, Україна, Остап Стахів»(на фото) - без зазначених згідно закону України даних про відповідальних осіб та хто друкував цю продукцію. Також ці плакати були спеціально наліпленні на плакати інших кандидатів для того, щоб розпочати «плакатну війну» між кандидатами. Зрозуміло, що це також робилося для того, щоб Винниківська територіальна комісія винесла попередження Остапу Стахіву за розповсюдження агітаційних матеріалів без вихідних даних.
Розуміючи такі дії «без правил» конкурентних кандидатів на посаду міського голови – юридичний відділ Української республіканської партії у місті Винники отримав завдання подати у Личаківський райвідділ заяву про розповсюдження від імені Остапа Стахіва третіми особами агітаційних матеріалів, які мають на меті завдати шкоди публічній репутації кандидата на посаду міського голови міста Винники.
Також ми розцінюємо цей крок зі сторони третіх осіб як агонію перед поразкою та закликаємо усіх свідомих представників громади міста Винники не піддаватися на провокації та повідомляти в приймальню кандидата на посаду міського голови міста Винники від Української республіканської партії Остапа Стахіва.
Контактний тел.: 067 661 76 17
Команда Української республіканської партії та Остап Стахів не відступить від свого наміру боротися за громаду міста Винники! Ми твердо стоїмо на своєму та непохитно відстоюємо свою ідею. Ми розуміємо, що нас хочуть усунути з політичної арени, бо відчувають, що ми перемагаємо. А всім цим продажним політикам не потрібні чесні та порядні люди у владі, через те, вони роблять все, щоб зламати нас. Але нашу команду це не зупиняє, а додає ще більше сили перемогти і добитися гідного життя для свого міста та розпочати зміни, які так потрібні України і її народу!
Слава Україні!

Команда Української республіканської партії міста Винники

Немає коментарів:

Дописати коментар