Шукати в цьому блозі

середу, 14 жовтня 2015 р.

Вітаємо з Днем Українського війська!

Шановні краяни! З нагоди 73-річниці Дня створення Української повстанської армії на величне свято Покрови Пресвятої Богородиці дозвольте від щиро серця привітати Вас з Днем Українського війська, яке ми традиційно відзначаємо 14 жовтня.
Цей день завжди був знаковим для українців, оскільки Мати Божа повсякчас вважалася покровителькою українського війська та всього нашого народу.
Українці щиро вірили у заступництво Пресвятої Богородиці, тож, надіємося, що Вона і надалі оберігатиме наш народ, опікатиме наших дітей та допомагатиме у спільній праці на благо України.
У цей знаменний день в Україні традиційно згадують тих, хто боровся та продовжує боронити нашу святу земля. 14 жовтня – це день вшанування українського війська починаючи з козацької доби, продовжується славетним бойовим шляхом УПА та продовжуючи період сьогоденням на фронті новітньої українсько-московської війни. Ми схиляємо голови перед усіма, хто поліг за волю українського народу та висловлюємо їм щиру і безмежну вдячність. Пам’ять про святі справи та подвиги героїв вічно житимете у наших серцях!
Ми нація сильних духом, освічених, працьовитих та талановитих людей. Нехай цей фундамент, який був закладений нашими славними предками, стане хорошим базисом для боротьби та розбудови Української держави.
Бажаю Вам усім родинного благополуччя, наснаги у спільній праці на користь України в пам’ять про героїчну боротьбу українців та заради майбутніх поколінь.
Здобудеш Українську Державу, або згинеш в боротьбі за Неї!

Щиро Ваш, Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар