Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

Програма кандидата на посаду міського голови м. Винники Остапа Стахіва та команди Української республіканської партії

1. Розробити план розвитку інфраструктури міста - як окремої адміністративної одиниці з метою розбудови міста за європейськими стандартами, прийнятими в більшості країн на засадах формування компактного екологічного середовища за потребами громади. Першочергово збудувати в центрі міста дитячий садок із належними ігровими майданчиками, сучасними приміщеннями, комфортними умовами догляду та виховання дітей. Забезпечити дошкільну установу фінансуванням з бюджету міста.

2. Розробити поетапний план модернізації систем водопостачання та водовідведення та повністю перевести місто на централізоване водовідведення,  а також встановити власні екологічні системи очистки та фільтрації каналізаційних стоків з метою охорони довкілля.

3. Розробити програму електронного голосування мешканців з метою вирішення ключових питань місцевого характеру. Вплив громади, як структурного підрозділу влади, повинен включати соцопитування та голосування на сторінці міської ради інтернеті, а на чиновників покласти виключно технічний супровід та документообіг. Такий підхід дозволить міській раді створювати той економічний культурний, соціальний клімат, який продиктований потребами громади, а не іншими інтересами.

4.  Для розвитку власної виробничої інфраструктури розробити інвестиційний проект з виробництва лікарських препаратів на базі колишнього фармацевтичного комплексу бакприпаратів. Втілення в життя цього проекту дасть можливість громаді отримати додаткові високооплачувані робочі місця, кошти до бюджету, власне виробництво медикаментів - аналогів дорогих імпортних препаратів. При міській раді створити комісію з підтримки місцевих підприємців та виробників, яка б  просувала інвестиційні проекти, скеровані на розвиток виробництва та інноваційних технологій.

5.  Залучити кращі групи ландшафтних дизайнерів до озеленення та благоустрою міста, особливо до упорядкування території парку, який знаходиться біля ресторану "Гетьман". Розбити стежки та теренкури, встановити ліхтарі та зручні ковані лави для відпочинку, підготувати місця до висадки нових дерев.
        

6.  Розробити довгоперспективну систему гармонійного розвитку всіх дітей та підлітків за допомогою системи гуртків, враховуючи побажання дітей, батьків та рекомендації шкільних психологів, щоб з раннього віку в дітях закладати основи всебічного гармонійного розвитку та християнської моралі, як засад для формування свідомого громадянина. Родина, дитсадок, школа  та суспільство мають бути середовищем для всебічного розвитку особистості як еталону громадянина. Задіяти громадські організації та волонтерів до залучення школярів до екологічних та соціальних програм відповідно до віку та можливостей. Особливу допомогу варто надавати дітям з так званих кризових родин та соціальним сиротам, батьки яких перебувають за кордоном , щоб компенсувати дітям з цих сімей належне формування особистості, забезпечити інші потреби дитини відповідно до її конституційних прав та життєвих потреб.

Немає коментарів:

Дописати коментар