Шукати в цьому блозі

неділю, 4 жовтня 2015 р.

Шановні освітяни! Щиро вітаю Вас із професійним святом!


У День працівників освіти кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Особисто мені приємно, оскільки вихований у родині вчителів, де дідо Микола Іванович, бабуся Павлина Василівна, стрийко Остап Миколайович та батько Василь Миколайович були вчителями у школах та викладачами у консерваторії. Дякую їм за своє виховання та настанови на життя. А родич о. Григорій Гірняк заснував українську школу у місті Винники та навчав їх грамотності для служіння своїй громаді.
Мої вчителі, вихователі, викладачі та майстри Дякуємо Вам за мудрість і жертовність освітянина – зусилля, які Ви прикладаєте, є основою розвитку нашого краю та держави в цілому. Наснаги Вам, успіхів та творчого пошуку.
Прийміть мою щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнений, що Ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження високоосвіченої і духовно багатої України.
Щиро бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної енергії!


З повагою, Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар